01.05.2017

FORBILDE

  • Skrevet 01.05.2017 klokka 13:58
  • Kategori: Blogg

I morges lå jeg i sengen og grublet over min påvirkningskraft her på bloggen.
Jeg har tross alt i overkant av 15 unike følgere, og det er ikke bare bare for en person som meg.
Dette må tas på alvor.
Derfor tenkte jeg å ta meg selv i nakkeskinnet, og for en gangs skyld prøve å fremstille meg selv som en person innenfor normen. 

***

Jeg startet dagen med å pakke med meg en bæsjepose på tur. Eller rettere sagt en brødpose.
(Jeg plukker jo tross alt aldri opp hundebæsj til vanlig - så ikke forvent at jeg har slikt liggende) 

Og når jeg tuslet ut døren, kastet jeg overflødig søppel ned i søppeldunken.
Jeg dengte ekstra hardt med lokket, slik at naboene skulle legge merke til min snillhet. Så var det tid for bikkjas morgendrit. Og den var riktig stor. Den var så varm og fuktig at posen begynte å dugge.Men det jeg ikke hadde tenkt på, var at det å gå rundt med en brødpose med bæsj i, er nokså flaut.
Og som om ikke det var nok, hoppet folk til siden når jeg slang rundt med bæsjeposen. 


Jeg spurte dessuten flere om de ville ta bæsjeposen for meg, men det var det ingen som sa seg villig til.
Makan. Her prøver jeg å være grei, men får ingen ting tilbake fra samfunnet.  

Og ettersom jeg ble litt sinna, var det tilfredsstillende å oppdage trafikk-korken i gata vår. 


Så jeg avsluttet lufteturen med å voldta trykk-knappen på gangoverfeltet, bare for å skape mer kaos i trafikken. Dere får unnskylde meg, men den lille glippen på slutten der var en velfortjent pleasure spør du meg. 
 

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl. 14:03
Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.
hits