04.05.2017

Dumme HALSLINSER

  • Skrevet 04.05.2017 klokka 09:45
  • Kategori: Blogg

 Da jeg var på vei til jobb i går, oppdaget jeg denne gamle pastillposen liggende i grøftekanten.
Og det vekket et svært traumatisk minne i meg. Svartepesten som jeg liker å kalle det. Det var nemlig akkurat denne pastillen som hadde skyld i en meget ubehagelig situasjon som fant sted i mitt tenåringsliv. Ja, nå skal dere høre. Len dere godt tilbake der dere sitter, og evt ha en p-max på si.
En dag da jeg var rundt tretten, fjorten år, var jeg meget forkjølet. Så forkjølet at nesen rant som en foss, og jeg hostet som en katt med hårball i halsen. Plutselig fikk jeg en fantastisk idè som gikk ut på å stappe en halslinse opp i hvert nesebor, for å få bukt med en grønn rennende elv på størrelse med Nilen. Sakte men sikkert begynte snørret å renne jevnt og trutt igjen, men nå var snørret farget av de svarte halspastillene som lå å kokte oppi nesa. Som følge av dette, rant det svart doc-saft nedover mitt runde ansikt, og det som verre var. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, for de fleste vet jo godt at man bør holde seg unna disse svarte halslinsene.
Her ser du hvordan andre godtet seg på mine vegne. Paparazziene og smilende turister sto i kø for å dokumentere den store skandalen. 

hits