06.05.2017

Hvordan ta nytt profilbilde

  • Skrevet 06.05.2017 klokka 13:42
  • Kategori: Blogg

I dagens innlegg skal jeg forteller deg hvordan du tar det perfekte profilbildet for facebook, instagram eller en CV.
Det er sannelig ingen hemmelighet at man i dagens samfunn gjør alt for å få fine kommentarer og likes.
Dette innlegget er derfor veien til din lykke. 

Det første du må gjøre, er å ta frem all sminken du eier. 


(Jeg har alt i en pose, fordi jeg ikke har plass i toalettmappen. Deretter smører du inn ansiktet med alt du måtte finne)
Det er helt klart finest med naturlig lys og naturlig vegetasjon. Derfor er det best å ta bildene utendørs. 

Her ser du et bilde av meg bak en gren. Dette gjør bildet mer spennende, og mer uttrykksfullt. De grønne grenene får dessuten frem blåfargen i øynene mine godt. Her opplever du meg som en leken og tilgjengelig person, som du helst ville vært venn med om du fikk mulighet til det. 
Mission: Se leken og tilgjengelig ut. Location: Bak en gren Antall Likes: Ca. 30På dette bildet ser du at jeg leker med lyset i bakgrunnen. Hemmeligheten er at sola er bak meg, så derfor ser det ut som jeg har en glorie på toppen av hodet. Bildet symboliserer derfor ærlighet, glede og tro. Du tenker at jeg er den du ringer om du trenger en trøstende hånd på din skulder.
Mission: Se troverdig ut. Location: Bak en gren med sola i ryggen Antall Likes: Ca. 60Her ser du et mer vågalt og kult bilde. Bildet er annerledes, ikke bare fordi jeg valgte et svart/hvitt-filter, men også fordi jeg er in the moment. Her later jeg som jeg ser noe spektakulært. Dette for at du skal tenke at jeg er en person som alltid er på rett plass til rett tid. En person som får med seg som skjer, med andre ord.
Mission: Se kul og mystisk ut. Location: Bak en gren som har hengende greier på seg. Antall Likes: Ca. 70

Pernille

06.05.2017 kl. 17:55
Så fine bilder :)
hits