11.05.2017

Bli med bak fasaden - VELVÆREDAG

  • Skrevet 11.05.2017 klokka 19:22
  • Kategori: Blogg

Vi har vel alle hørt/lest om det - hvor deilig det er å sette av en halv dag til seg selv, for å pleie og gi omsorg til kroppen. Derfor bestemte jeg meg for å sette av 4 timer til dette formålet, og dokumentere det hele.

**

Jeg startet velvære-dagen med å legge ut et obligatorisk Instagram-bilde for å dokumentere at jeg har tid til selvpleie og andre "perfekte" ting.
Her er det obligatorisk med duftlys og badelukt med pinner i. Et greit pluss om du legger inn tidenes kleineste bildetekst og en underbyggende hashtag, som egentlig ikke sier noe annet enn at du er et luksusdyr. 


 

Så begynte alvoret. Tid for å få litt farge på denne bleke kroppen. Men ettersom jeg ikke hadde tatt sol siden 1. april (grunnet min kjære) kunne jeg ikke finne brillene mine. Nå ble du kanskje nysgjerrig. Kort fortalt så synes han jeg gikk over streken 1. april, da han var på vei til St. Olavs før han rakk å lese melding nr 2.
Nok om det. 

Du vet de flue-lignende brillene ingen andre enn jeg bruker. Det var disse jeg lette etter, men fant de ikke.


Så tuslet jeg nedover mot solstudioet. Garantert overfylt med fjortiser som desperat prøver å hacke det nye systemet. Inn med visa´n og ut med 20 minutter. Her  skulle det stekes. Idag skulle det ikke være et eneste pigment til pøss, som typen min sier om ting skal til h*****e. Men på vei inn i solstudio, går det opp for meg hvor sjukt ekkelt det egentlig er å ta sol. Det er sikkert en milliard bakterier som bare venter på å få en ny kropp å fråtse i. Vel, da ventet dem ikke forgjeves. Milliard bakterier eller ei, denne kroppen måtte ha litt brun glans over seg.

Jeje. Jeg kastet meg opp i senga, flesket skulle brennes en gang for alle. En seng full forplantningsrester og annet umoralsk griseri.På vei hjem studerte jeg og tok bilder av de nye fregnene mine. Veldig fornøyd. Det måtte selvfølgelig deles på snapchat.
Etterpå prøvde jeg en motormassaker-lignende ansiktsmaske som hele tiden falt av og rant som en elv nedover halsen. Etterfulgt av denne tannblekingen som bare ville sitte fast på plasten. 

Nei, dette vil jeg fraråde på det sterkeste. 4 timer ble plutselig til 9. 

Terningkast 2 idag altså..

 

hits