19.05.2017

HUDKREFT OG DØDSANGST

  • Skrevet 19.05.2017 klokka 13:01
  • Kategori: Blogg

Som mange andre dager, kom det nok en pakke fra blivakker.no. For én gangs skyld var ikke pakken dedikert til bare meg. Inni pakken var det noe begge hadde bruk for. Spesielt med tanke på at vi tilhører en kald blanding av isbjørner og eskimoer. I pakken kom en hel haug med solkrem i de høyeste faktorer som er mulig å oppdrive nord for ekvator. Vi gjorde som vi alltid gjør, testet produktene umiddelbart. 

Og ettersom vi begge har angst for hudkreft, var det greit å teste "femti´n" som skal forhindre både rynker og skavanker. Tretti´n bruker vi når vinterpelsen har falt av, og ligger som noen flak rundt omkring i senga. Samboer stilte ivrig opp som forsøkskanin. Femtin´n leverte til stående ovasjoner og et tyktflytende smil som vi håper kan gå verden rundt. I bloggverden altså.  Tretti´n som er kjent som en allrounder, vet å levere, og vi er trygge på at den skal få oss både brun og grådig på farge de drøye to ukene vi skal ta amerika med storm.


Konklusjon: Med tretti´n som laveste faktor, er sannsynligheten for å svi flesket både rødt og rosa lavere enn noen gang. I år er det bare brun som gjelder. Som samboeren min sier: Kjør da! 

 

Nina Cecilie

19.05.2017 kl. 14:02
kult:)
hits