03.07.2017

TRENINGSMOTIVASJON

 • Skrevet 03.07.2017 klokka 12:16
 • Kategori: Blogg

Jeg hevder at de fleste har dager hvor treningsmotivasjonen ikke eksisterer. I dag hadde jeg en slik dag. Samboeren min måtte derfor dra meg over dørstokken, etter utallige "jeg skal bare" og andre teite unnskyldninger. Ja - jeg ryddet til og med i klesskapet for å slippe unna å "pumpe gønza" i dag. Til tross for dette, ga han seg ikke. 

På vei til bilen klagde han over at sokkene hans hadde blitt farget i vask. Makan. Her prøver jeg å være den ultimate husmor, men får ikke igjen noe annet enn en sur samboer og et par rosa sokker. Noen ganger lurer jeg på hva som er min ferdighet her i livet :( 


Dette var det jeg presterte på tredemølla. Ikke bare hadde jeg tidenes drittdag, jeg følte meg også som en geléklump som hadde mer enn nok med å stå på beina. Jeg var derfor meget fornøyd etter 10 minutter på mølla, og gikk rolig bort til neste apparat for å sløse litt tid. 


Jeg ble stående i noen minutter å studere denne maskinen. Jeg var så sliten etter mølla, at jeg ikke klarte å se logikken i fire vektstenger. Det irriterte meg. Ikke husket jeg vekten jeg vanligvis bruker heller, så etter litt glaning og tafsing på maskinen gikk jeg anonymt videre. 


Dette var maskinen jeg fant som trengte minst hjernestimuli. Det var bare å skyve den fremover, helt til det sa pang i lårene. 


Resten av tiden brukte jeg på å stå foran/dekke et skilt hvor det sto "don't stop when it hurts, stop when you are done" slik at folk med dagsform som meg skal føle seg litt mindre dritt i dag. 

26.06.2017

Når hverdagen slår deg hardt

 • Skrevet 26.06.2017 klokka 14:25
 • Kategori: Blogg

Nå som jeg har kommet tilbake etter 3 uker med reise, har hverdagen slått meg hardt i ansiktet. For i dèt jeg satte føttene ned på norsk jord, ble jeg møtt av vinterjakke-vær, gjøremål i hytt og gevær, jobb og en bikkje som må på do litt for ofte, samt røyter seg skalla så det klør i nesa og opp til hjernebarken. Også begynte mobilen min å fungere igjen, og det var stressende nok i seg selv. Jeg fikk rett og slett skjegget fult av postkasser, og det lugga noe forferdelig. Dette har ført til et enormt overforbruk av P-max og gulost, som jeg har savnet så lenge på min reise rundt omkring i verden. Jeg fraskriver all skyld. 

Her kan dere se hva ferien har gjort med dobbelhaka. Livet er for kjipt, altså. 


Snø eller hundehår, velg selv. Begge alternativene er like sørgelig, spør du meg.  
 

18.06.2017

OVERDOSE

 • Skrevet 18.06.2017 klokka 16:01
 • Kategori: Blogg

Først var jeg skråsikker på at det var solen som hadde fått meg til å vrenge magen flere ganger i løpet av et døgn. Den forbanna solkremen, som ikke hadd gjort stort annet enn å gi falsk trygghet og en mørkerød hud, gikk rett i søpla med et ramaskrik. Jeg kan si så mye som at magesmertene var verre enn selve oppkasten.

En vending pekte snuten mot sykehuset. Jeg googlet solstikk, men fikk ikke symptomene til å stemme helt. Merkelig. Plutselig spurte jeg meg selv om jeg hadde husket p-pillen, og da slo det meg at denne tanken hadde streifet meg flere ganger den dagen. Hadde jeg tatt for mange? Jeg gjorde deretter et googlesøk etter bivirkningene av overdose på p-piller, og jammen fant jeg ut at jeg var et offer av en overdose!

Hvordan går det an?, tenker du. Det skal jeg fortelle deg. Når man blir så dehydrert og brent som jeg var, er det vanskelig å ha kontroll over hvilken dag det er. Det ble fort 3-piller på 24 timer, det. Akkurat i dette avsnittet, kan jeg kjenne et snev av skam. Men det skal ikke du bry deg så veldig mye om.

Min kjære måtte leke sykepleier for jenta hans som lå for døden, så han lagde denne til meg for å stenge unna lys og lyd. Dessuten dimmet han ned lysstyrken på soverommet, så det så ut som jeg var brun i stedet for rød. Det fikk meg dog i litt bedre humør.

14.06.2017

SOLSKADET HUD

 • Skrevet 14.06.2017 klokka 02:36
 • Kategori: Blogg

Bare innrøm det. Vi mennesker betaler mangfoldige penger for å dra til varmere strøk, og hovedpoenget med dette er å oppnå, ikke bare en solkysset hud, men en hud som ser alt annet enn nordisk ut. Jeg sier det som sant er, jeg er en av dem. Jeg har et ønske om å se ut som en gorilla med hvit parykk. Skammelig. Jeg legger ikke skjul på det.

Da vi ankom Mexico, var det bare å legge seg ned å tæne som sant var. Endelig var det finvær, og hver og en UV- stråle skulle utnyttes. Jeg la meg ned, med henda bak hodet og "koza mæ" med et smil om munnen, og ja -50'n var selvfølgelig smurt utover min helhvite kropp. Men lite visste jeg at det skulle koste meg dyrt. Det skal sannelig meg være sikkert.

For jeg ble alt annet enn brun. Jeg kunne minne om en solbrent, norsk gris. Det var ikke til å tro, og skuffelsen var enorm. Min kjære fikk også oppleve smerten- og han fikk blemmer og faens oldemor rett ved armhulen.

Til tross for høyeste faktor, holdt ikke 50'n mål. Muligens var den laget for allerede erfarne solere. Dette skulle stått på flaksen, spør du meg. Men på flasken sto det bare skryterier om den "fantastiske" solkremen.

Og tilbake til brunfargen; nå som førstegradsforbrenningen har gitt seg, begynner endelig det brune gull å komme frem. Fregnene som jeg er så glad i, har også tittet frem. Selv om det har kostet meg mye tid, smerte og tapt søvn, et det på alle måter verdt det, når jeg ankommer Gardemoen for å pryde rundt i min nøttebrune prakt.

13.06.2017

JEG HAR LAGT PÅ MEG

 • Skrevet 13.06.2017 klokka 02:38
 • Kategori: Blogg

Typen og jeg har nå bodd i Mexico drøyt en uke. Og HOLY MAMA som jeg har spist siden sist. Har jeg ikke båret på mat i den ene handen, har jeg vandret rundt med is i den andre. For ikke å snakke om all den p-maxen som har inntatt sin plass i mege/tarm-systemet.

Hotellet kan by på flere varianter av restauranter (eller matstasjoner om du vil), hvor det er mat til alt og alle. Ikke nok med det, all inclusive som valuta, gjør at det blir spist i sørgelige mengder. Jeg nøyer meg ikke med å forsyne meg 2-3 ganger, nei, her skal det spises som en tjukk meksikaner.

Man angrer bare på det man ikke har gjort, forteller jeg meg selv, i det jeg går for den siste runden på bufèten. Men så angrer jeg vemodig etterpå allikevel. Jeg faller liksom for fristelsen gang på gang. Det er som om jeg faller med ansiktet først, rett ned i vaniljeisen, og tungen snurrer på automatikk rundt og rundt som en propell.

Det slo meg brått en tanke om at det kunne finnes begrensninger rundt måltidene, fordi servitørene alltid skuer bort på meg med et aktsomt blikk. Men jeg har enda ikke blitt stoppet, så det spørs om ikke disse begrensingene gjelder amerikanerne i sin helhet, og de ville nesebjørnene som fyker rundt etter mat i alle døgnets tider.

Til tross for all spisingen, har det også kommet en del mat opp i retur de siste dagene. Dette er for noen en spennende historie, så jeg skal gi den historien et eget innlegg. Med andre ord; Fortsettelsen følger.

07.06.2017

MIAMI ER OPPSKRYTT!

 • Skrevet 07.06.2017 klokka 20:00
 • Kategori: Blogg

Nå som jeg har vært en liten uke i Miami, tenker jeg å fortelle dere min oppriktige mening om dette "fantastiske" stedet, som alle sier at det er. Noe i meg har lyst til å skryte, applaudere, ja, nesten gå så langt som å poste et bilde på facebook, for å vise hvor fantastisk jeg hadde det her Miami. Men dette er sannhetens hule, og da er slik nordisk skryte-oppførsel utelukket.

Ønsker du deg storby, sol og bading, shopping og et fantastisk uteliv på et sted? Da er Miami Beach, byen som aldri sover, absolutt ikke det perfekte stedet for deg!

Her er 6 grunner til dette:

1. Været. I løpet av hele mitt opphold i denne byen, har jeg ikke hatt èn grilldag. Jeg drar derfor fra Miami blekere enn da jeg kom. Ikke har jeg sluppet paraplyen en eneste gang under oppholdet, noe som har resultert i gnagsår på innsiden av henda. Den har både vrengt seg, hoppet rundt på stranden og fått seg en flyvetur.

2. Shopping. Gågaten på Miami Beach heter Lincoln Road, og er en folkerik gate med masse butikker. Her finner du blant annet Victoria’s Secret, Apple Store og Zara, i tillegg til mange andre spennende butikker. Men prisen ligger på nivå med Norske priser, om ikke dyrere. (Spesielt merkeklær). Dette er svært skuffende, og det ser ut til at butikkene drar nytte av at det er "rike" turister som handler der.

3. Taxi. Taxiene kjører også omtrent norske priser, og de er svært vanskelige å få tak i når man vandrer rundt i byen. Nødløsningen min var å bruke Uber, noe som var omtrent dobbelt så billig som taxi. Den ene dagen måtte vi gå over 2 mil, fordi vi ikke fikk tak i taxi. Makan.

4. Svindling. Det første som skjedde da jeg ankom Miami, var å bli svindlet av taxisjoføren. Han påsto at mitt bankkort ikke gikk igjennom terminalen, og ettersom ice er utrolig dårlig i utlandet, fikk jeg ikke logget inn på nettbanken, for å bevise at mitt kort var belastet. En tur for 400 kr ble plutselig på 1200 kr. Ja - han dro kortet mitt flere ganger. Argh! Han fikk ikke driks, for å sirr'e sånn.

5. Byen. Jeg ble overrasket over hvor sliten byen så ut, spesielt i Miami Downtown. Store bygninger, dårlige boliger, uteliggere, tiggere, lite restauranter og mange fattige strøk møtte vi da vi vandret rundt i 4 timer her. Google-bilder og rykter lyver. Det hele kunne minne om en sliten by i Spania, for utenom de høyere bygningene. Veldig skuffende, og egentlig en trist opplevelse.

6. Biler over alt. I starten var det facinerende å se på de store motorveiene med 6 filer en vei, men dette ble man fort lei av. Støyen var ikke til å unngå, og lukten av eksos var spredt rundt i hele byen.

Nei, denne destinasjonen var ikke å forakte. Nå skal vi jeg videre til Mexico, og krysser fingrene for en bedre opplevelse der.

05.06.2017

PARKRANGEL

 • Skrevet 05.06.2017 klokka 17:16
 • Kategori: Blogg

Her forleden dag, hadde min kjære og jeg en typisk parkonflikt. Og den endte opp like tragiskomisk som de som oftest gjør. Derfor tenkte jeg at dere skulle få bli med bak fasaden, atter en gang.

Det hele begynte med at jeg spurte typen om hva han ville gjort om han jobbet som supermodell. Hadde han kommet til å falt for fristelsen, og funnet seg en lekker modelldame? Bare for å slå fast det opplagte, her er det jo som alle vet, bare et riktig svar. Spørsmålet var lagt opp så enkelt og konsist som overhodet mulig, for å unngå at typen skulle trå feil, slik som ofte menn gjør.

Boom. Svaret falt som lyn fra klar himmel. "Jeg tror det". 3 ord som fikk hodet til å vrenge seg i følelsene av fortvilelse, sinne og skuffelse. Ansiktsuttrykk mitt så trolig ut som "skrik" av Edvard Muck.

Han prøvde selvfølgelig å ro seg inn igjen, når han merket at grunnen under han begynte å riste av sinnet mitt. Hehe. Dessverre, så ble forsøkene på å hente seg inn igjen litt for opplagt for min smak, så jeg snudde likegyldig ryggen til, og sovnet inn vel vitende om at forholdet stod for stupet, skulle et modellbyrå kontakte typen. Fytti grisen.

Jeg våknet opp dagen etterpå, sulten som en løve. Konsekvensen av å skippe mat for 20 timer søvn har sine baksider. Og det skulle typen få gjennomgå, ja, det skal sannelig meg være sikkert.

Jeg kommanderte typen opp av sengen og stilte han for riksrett under frokosten ved balkongen, som knapt hadde sett sol siden vi ankom Miami fredag. Nok en trigger det altså. Jeg startet med å forberede meg på å slakte han verbalt, men kom aldri så langt. Han la seg langflat og sa det var et svakt øyeblikk fra han sin side. Og der kom jammen meg livsgnisten tilbake. Mer skulle altså ikke til.

28.05.2017

MENSEN

 • Skrevet 28.05.2017 klokka 22:28
 • Kategori: Blogg


(Illustasjonsbilde. Men et uskarpt øye kan nok gå fem på)

Dagens ord: Mens.
Synonym: muse-syka, hurpe-uka, Tante rød, løpetiden, "den uka". 

Smak på ordet. Ikke akkurat et superlativ, spør du meg.
Og jammen er det over alt. Premens, mens og postmens. 
Ikke nok med det, det kjøres asynkront i befolkningen. Derfor er det umulig å vite hvem i befolkningen som løper rundt med blod i trusa, hengekøye for den syke musa, eller tampong i skrufsa, til enhver tid.
Har ikke du mens, menser sannsynligvis din nabo. Eller venninna di. Eller kanskje bestemoren din, om hun ikke har kommet i midtlivskrisa. 

Det sies også at man blir både irirtabel, følsom og distré som en konsekvens av at det røde havet skal ut. Når det skal sies, så er nok distré et verdig beskrivende begrep mitt vedkommende. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil med det innlegget her, mens jeg venter på at neste tampong skal fylles med mor theresa. Kanskje er bussetet som du merker allerede er varmet opp for deg, varmet opp av en mensenrumpe...

27.05.2017

BÆSJ I LEILIGHETEN!

 • Skrevet 27.05.2017 klokka 21:11
 • Kategori: Blogg

Jeg har vært helt fraværende på bloggen i det siste. Og det er ikke særlig rart skal jeg si deg. Dagene har vært stappfulle av overraskelser, nettene intet unntak. De tre siste nettene har blitt innviet til bikkjas diarè.
Eksamensperiode + bikkje som driter som en vannspreder = en helvetes stressa student. 


Det var en varm onsdagskveld i mai. En sliten student hadde akkurat sovnet inn etter en nokså grei dag. Lite visste vedkommende hva som foregikk på naborommet. En av få ting jeg husket var en febrilsk skraping på døra. Det var tydelig at bikkja ga beskjed om å få slippes ut. Utifra frekvensen på skrapingen, skjønte jeg at hun virka mer desperat enn tidligere. Jeg tok den evigtunge avgjørelsen om å forlate det varme hiet for å sjekke hva som var på ferde.

Det tok ikke lang tid før eimen traff meg. Døra ble åpnet forsiktig, men til tross for det, slo stanken meg så hardt i meg at neseborene vibrerte. Om jeg ikke var våken fra før av, var jeg hvertfall det nå. I det jeg åpnet døra lå det to svære kuruker på teppet. Eller rettere sagt, diaréen fra helvete. Resten av det skjønner dere, det måtte tørkes og skures. En opplevelse uten like. Egentlig følte jeg for å skrive en hatmelding til samboeren om hva bikkja hans drev med om natta. Turnusarbeid altså. Men til både min og venninnen min store overraskelse, var det altså hun som mottok meldingen. Å anklage henne 05:30 på morran er én ting, men en annen ting er å våkne opp til en sånn melding. Skikkelig drittmelding kan du trygt si. 

Her ser dere "offeret" som hun selv ønsket å bli betegnet som. Personlig ville jeg satt meg selv i offerrollen, og hun som tiltalt. Men med spy hengende nedover kjakan, var det kanskje greit å la hun være offeret likevel. Terrassen full av spy. Hva nå enn hun har spist, så luktet det bedervet. Tilbake i halmen for å komme meg over det som nettopp hadde skjedd. Måtte le litt av mitt tragiske liv. 

21.05.2017

LÅSER MEG INNE..

 • Skrevet 21.05.2017 klokka 11:32
 • Kategori: Blogg

Fru muggen er så lykkelig denne søndag. I dag skal det slappes av for fulle mugger. Det er nemlig overskyet og iskaldt ute.  
Da er det lov, ja - nesten et påbud, å vrenge av korken til det sorte gull, også kjent som aspartam, legge seg ned i sofaen, og tilbringe hele dagen inne med GOD samvittighet.
Definisjonen av LYKKE. 


Best i test, sa du? Vi får se på det da, sa jeg. Med noen godt krydra gull-flak i hånden, som i grunn har en bemerkelsesverdig øredøvende knasing, nøt jeg dagens frokost. Litt off topic; har du noen gang spist sørlandschips når du skal se en film/serie? Ja, da har mest sannsynlig tenkt at du har sett på en stumfilm.  
Best i test, kanskje, så lenge det ikke er foran en TV.
Og er det noen som våger å legge ut bilde på instagram eller snapchat der dere er ute å nyter det "deilige, friske vår-været": 

da kommer jeg å skjenker en aldri så liten aspartam-skvett i glasset ditt.

19.05.2017

HUDKREFT OG DØDSANGST

 • Skrevet 19.05.2017 klokka 13:01
 • Kategori: Blogg

Som mange andre dager, kom det nok en pakke fra blivakker.no. For én gangs skyld var ikke pakken dedikert til bare meg. Inni pakken var det noe begge hadde bruk for. Spesielt med tanke på at vi tilhører en kald blanding av isbjørner og eskimoer. I pakken kom en hel haug med solkrem i de høyeste faktorer som er mulig å oppdrive nord for ekvator. Vi gjorde som vi alltid gjør, testet produktene umiddelbart. 

Og ettersom vi begge har angst for hudkreft, var det greit å teste "femti´n" som skal forhindre både rynker og skavanker. Tretti´n bruker vi når vinterpelsen har falt av, og ligger som noen flak rundt omkring i senga. Samboer stilte ivrig opp som forsøkskanin. Femtin´n leverte til stående ovasjoner og et tyktflytende smil som vi håper kan gå verden rundt. I bloggverden altså.  Tretti´n som er kjent som en allrounder, vet å levere, og vi er trygge på at den skal få oss både brun og grådig på farge de drøye to ukene vi skal ta amerika med storm.


Konklusjon: Med tretti´n som laveste faktor, er sannsynligheten for å svi flesket både rødt og rosa lavere enn noen gang. I år er det bare brun som gjelder. Som samboeren min sier: Kjør da! 

 

15.05.2017

MUGGEN ER TILBAKE

 • Skrevet 15.05.2017 klokka 09:48
 • Kategori: Blogg

Nå er det dessverre lenge siden sist. Eller, dessverre og dessverre. Det ser nemlig ikke ut som at dere har ventet i spenning på min neste oppdatering, da jeg ikke har hatt mange besøkende på bloggen denne perioden. Så der ble dere tatt på fersken! 

Jeg skulle egentlig ha fortalt dere at jeg har vært travelt opptatt med å lese pensum, men slike hvite løgner skal vi holde oss for gode for her på bloggen. Dette er tross alt sannhetens hule. 

Og det er ikke bare bloggen og pensumlesningen som har måttet la seg vente. Latskapen har aldri vært mer fremtredende enn i disse dager, og om du til formodning ikke skulle tro på meg, kommer et bevis på dette: 

En skitten oppvaskmaskin. Dette har du sett før, tenker du.Fysjamei. Dette har du neppe sett før. Så om du enda ikke har rukket helgavasken, bekymre deg ei. Man overlever selv litt mugg. Slenger med et bilde for å vise mine nye klær. Et typisk blogg-bilde, ikke sant? Må jo holde meg litt innafor, jeg også. (Dette for å skjule mitt enorme behov for å vise at jeg ikke er gjennomsiktig lengre, hehe) 

11.05.2017

Bli med bak fasaden - VELVÆREDAG

 • Skrevet 11.05.2017 klokka 19:22
 • Kategori: Blogg

Vi har vel alle hørt/lest om det - hvor deilig det er å sette av en halv dag til seg selv, for å pleie og gi omsorg til kroppen. Derfor bestemte jeg meg for å sette av 4 timer til dette formålet, og dokumentere det hele.

**

Jeg startet velvære-dagen med å legge ut et obligatorisk Instagram-bilde for å dokumentere at jeg har tid til selvpleie og andre "perfekte" ting.
Her er det obligatorisk med duftlys og badelukt med pinner i. Et greit pluss om du legger inn tidenes kleineste bildetekst og en underbyggende hashtag, som egentlig ikke sier noe annet enn at du er et luksusdyr. 


 

Så begynte alvoret. Tid for å få litt farge på denne bleke kroppen. Men ettersom jeg ikke hadde tatt sol siden 1. april (grunnet min kjære) kunne jeg ikke finne brillene mine. Nå ble du kanskje nysgjerrig. Kort fortalt så synes han jeg gikk over streken 1. april, da han var på vei til St. Olavs før han rakk å lese melding nr 2.
Nok om det. 

Du vet de flue-lignende brillene ingen andre enn jeg bruker. Det var disse jeg lette etter, men fant de ikke.


Så tuslet jeg nedover mot solstudioet. Garantert overfylt med fjortiser som desperat prøver å hacke det nye systemet. Inn med visa´n og ut med 20 minutter. Her  skulle det stekes. Idag skulle det ikke være et eneste pigment til pøss, som typen min sier om ting skal til h*****e. Men på vei inn i solstudio, går det opp for meg hvor sjukt ekkelt det egentlig er å ta sol. Det er sikkert en milliard bakterier som bare venter på å få en ny kropp å fråtse i. Vel, da ventet dem ikke forgjeves. Milliard bakterier eller ei, denne kroppen måtte ha litt brun glans over seg.

Jeje. Jeg kastet meg opp i senga, flesket skulle brennes en gang for alle. En seng full forplantningsrester og annet umoralsk griseri.På vei hjem studerte jeg og tok bilder av de nye fregnene mine. Veldig fornøyd. Det måtte selvfølgelig deles på snapchat.
Etterpå prøvde jeg en motormassaker-lignende ansiktsmaske som hele tiden falt av og rant som en elv nedover halsen. Etterfulgt av denne tannblekingen som bare ville sitte fast på plasten. 

Nei, dette vil jeg fraråde på det sterkeste. 4 timer ble plutselig til 9. 

Terningkast 2 idag altså..

 

08.05.2017

Hunden Molly er forsvunnet

 • Skrevet 08.05.2017 klokka 16:30
 • Kategori: Blogg

Noe forferdelig har skjedd.
I morges da jeg kastet ball med Molly, kastet jeg ballen langt inn i skogen.
Til min store overraskelse var det ikke Molly som kom løpende ut av skogen med ballen. Det var nemlig en demon. 
Jeg og kjæresten min har nå satt igang en leteaksjon for å finne Molly, men flere er redde for å møte demonen i skogen, og sier derfor nei.
Redde er vi også, men frykten får ikke overvinne savnet for vår kjære hund.
Hjelp oss gjerne med å finne Molly. 
Hun er dypt savnet. 

Her er bilder av demonen. En svært aggressiv og skummel skapning jeg ikke har sett maken til. 
 

07.05.2017

EKSAMEN - Tips og triks

 • Skrevet 07.05.2017 klokka 19:15
 • Kategori: Blogg

Eksamenstid, eller flat-rumpe-stor-mage-tid om du vil, er en depressiv tid. Det skal sannelig være sikkert.


 Når du ser eksamensdatoen på toppen av melkekartongen. Da vet du at det er eksamenstid. Her er derfor mine 10 tips for å komme deg helskinnet gjennom denne ubesnærende tiden. 

1. Tren hjernen. Forskning viser at hjernen vil starte å arbeide raskere, fortere og mer presist om du begynner å spille Tetris rett før eksamen. Faktisk vil IQ-cellene formere seg, og du vil kunne kjenne hjernecellene pumpe ut svar på eksamen. Ekkelt, men sant. 

2. Ha snacks og brus i nærheten av deg. Jeg pleier som regel å sitte hjemme og lese, og da har jeg kjøkkenet bare noen meter unna. Dette er et bevisst valg. Forskning viser at personer som er mette lærer best. Kroppen vil kunne fokusere bedre på selve lesningen jo mettere man er. Det er derfor feite personer er smartere enn tynne. Slik kan du også se hvem som er dine konkurrenter i eksamens-salen. Med fordel kan du kaste et ekstra langt blikk på notatene deres i det du er på vei til toalettet.

4. Fritid! Det kan være vanskelig å rive seg løs fra lesingen (yeah right), men man trenger tid til å slappe av og fordøye det man har lest. Her gjelder 1x24 - teorien. Lese 1 time, ha fri i 24 timer. 

6. Finn en leseplass som passer deg. Det kan være smart å finne ut hvor du jobber mest effektivt. For meg er det best å lese fremfor en TV, gjerne med PH eller en annen hjernedød serie i bakgrunnen. 

7. Musikk. Det er lettere å lese i takt med musikken. Dra på en fet fest, ta med notater på mobilen og sett deg i sofaen for å lese. De fleste sitter jo uansett på mobilen.

9. Belønninger. Nettshopping og reiseplanlegging fører til økt motivasjon. En fin tid å ta opp kredittkortlån.

10. Ring mamma/venner om uhellet skulle skje. Om du følger disse tipsene, men det allikevel skulle gå dårlig på eksamen, kan du søke trøst og støtte hos noen du er glad i. Si at det gikk skandaløst dårlig. Da kommer du helt sikkert til å få en high-five bare du består! 

06.05.2017

Hvordan ta nytt profilbilde

 • Skrevet 06.05.2017 klokka 13:42
 • Kategori: Blogg

I dagens innlegg skal jeg forteller deg hvordan du tar det perfekte profilbildet for facebook, instagram eller en CV.
Det er sannelig ingen hemmelighet at man i dagens samfunn gjør alt for å få fine kommentarer og likes.
Dette innlegget er derfor veien til din lykke. 

Det første du må gjøre, er å ta frem all sminken du eier. 


(Jeg har alt i en pose, fordi jeg ikke har plass i toalettmappen. Deretter smører du inn ansiktet med alt du måtte finne)
Det er helt klart finest med naturlig lys og naturlig vegetasjon. Derfor er det best å ta bildene utendørs. 

Her ser du et bilde av meg bak en gren. Dette gjør bildet mer spennende, og mer uttrykksfullt. De grønne grenene får dessuten frem blåfargen i øynene mine godt. Her opplever du meg som en leken og tilgjengelig person, som du helst ville vært venn med om du fikk mulighet til det. 
Mission: Se leken og tilgjengelig ut. Location: Bak en gren Antall Likes: Ca. 30På dette bildet ser du at jeg leker med lyset i bakgrunnen. Hemmeligheten er at sola er bak meg, så derfor ser det ut som jeg har en glorie på toppen av hodet. Bildet symboliserer derfor ærlighet, glede og tro. Du tenker at jeg er den du ringer om du trenger en trøstende hånd på din skulder.
Mission: Se troverdig ut. Location: Bak en gren med sola i ryggen Antall Likes: Ca. 60Her ser du et mer vågalt og kult bilde. Bildet er annerledes, ikke bare fordi jeg valgte et svart/hvitt-filter, men også fordi jeg er in the moment. Her later jeg som jeg ser noe spektakulært. Dette for at du skal tenke at jeg er en person som alltid er på rett plass til rett tid. En person som får med seg som skjer, med andre ord.
Mission: Se kul og mystisk ut. Location: Bak en gren som har hengende greier på seg. Antall Likes: Ca. 70

05.05.2017

For sent til legetime

 • Skrevet 05.05.2017 klokka 16:52
 • Kategori: Blogg

I dag hadde jeg legetime 09:45, men kom ikke på dette før jeg var 15 min på overtid. Jeg hoppet derfor inn i bilen, og suste ned mot Lade legesenter i en heidundrende fart. Da jeg var fremme og hadde parkert mellom to biler, kom det uheldigvis en dame som mente at jeg hadde parkert for nært hennes bil. Dette synes jeg var svært merkelig, da jeg alltid er meget fornøyd med mine parkerings-skills. Jeg ble stående å godsnakke med henne en god stund, hvor jeg beklaget meg og tilbød å flytte bilen for henne, slik at hun fikk bedre plass til å sette seg inn i sin egen bil. Men nei, det var ikke nødvendig. Plutselig begynte hun å le, før hun avslørte at det hele var en fredagsspøk. Hehe, den var god. Bare ikke i dag. Så dundret jeg videre med lettsinte skritt. 10 minutter svidd av der altså. Ca 30 min på overtid nå. Endelig fremme hos legen. 

Så satte jeg meg ned på venterommet. Men ingen ting skjedde. 

Jeg ble sittende å undre over hvor lenge jeg skulle vente før det var innlysende at min legetime var utgått. Jeg prøvde å google dette, men det var nytteløst. Optimistisk som jeg var, ventet jeg tålmodig. Vel og merke 40 minutter på overtid, kom min smilende lege for å ta meg imot. Det kan man kalle god timing, det.

04.05.2017

Dumme HALSLINSER

 • Skrevet 04.05.2017 klokka 09:45
 • Kategori: Blogg

 Da jeg var på vei til jobb i går, oppdaget jeg denne gamle pastillposen liggende i grøftekanten.
Og det vekket et svært traumatisk minne i meg. Svartepesten som jeg liker å kalle det. Det var nemlig akkurat denne pastillen som hadde skyld i en meget ubehagelig situasjon som fant sted i mitt tenåringsliv. Ja, nå skal dere høre. Len dere godt tilbake der dere sitter, og evt ha en p-max på si.
En dag da jeg var rundt tretten, fjorten år, var jeg meget forkjølet. Så forkjølet at nesen rant som en foss, og jeg hostet som en katt med hårball i halsen. Plutselig fikk jeg en fantastisk idè som gikk ut på å stappe en halslinse opp i hvert nesebor, for å få bukt med en grønn rennende elv på størrelse med Nilen. Sakte men sikkert begynte snørret å renne jevnt og trutt igjen, men nå var snørret farget av de svarte halspastillene som lå å kokte oppi nesa. Som følge av dette, rant det svart doc-saft nedover mitt runde ansikt, og det som verre var. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, for de fleste vet jo godt at man bør holde seg unna disse svarte halslinsene.
Her ser du hvordan andre godtet seg på mine vegne. Paparazziene og smilende turister sto i kø for å dokumentere den store skandalen. 

02.05.2017

Mitt undertøy

 • Skrevet 02.05.2017 klokka 21:57
 • Kategori: Blogg

I dag skal jeg forteller dere om mitt undertøy - og hvordan disse plaggene setter dagsordenen her i hus!
Som dere alle vet, går valget av undertøy og dagshumøret hand i hand hos de fleste jenter. 

 BH'ene ligger her klare for å lyse opp trynet til mine trofaste 15 blogglesere. 16 på en heldig dag.
Her kommer de ulike variantene som perler på en snor.


Sinna-BH. Dette er BH´en jeg bruker på dager hvor jeg har bestemt meg for å stå opp på feil fot eller føtter. Noen dager er bare ingen føtter riktig, hvis du skjønner hva jeg mener? Nok om det. Denne BH'en brukes for å alarmere min kjære om at dette ikke er dagen for å slenge med nebbet, klage på brødsmulene på kjøkkenbenken eller hår som tetter sluket. Den brukes flittig for så si det sånn.Bestemor-BH. Dette er en BH som bestemor mest sannsynlig ville valgt ut til meg. Den er søt, hyggelig og behagelig. Denne brukes derfor til husmoroppgaver som baking og vasking til ære for henne, når jeg finner det for godt å ta i en sur klut.  Slappfisk-BH. Denne bruker jeg når jeg egentlig ikke vil ha på BH, men må allikevel pga sosiale normer, da stive nipler ikke alltid blir godt tatt imot. Den ser ikke bare dvask ut der den ligger på gulvet, den er også dvask på. Men den skjuler det mest nødvendige (hvis den ikke sklir ned..)Engle-BH. Denne BH´en brukes de dagene jeg skal fremstå bedre enn den personen jeg er. Med andre ord, hver dag. Neida, men den er en BH jeg ikke kan være foruten i viktige anledninger.Realitets-BH. Denne BH´en er fra 10 klasse, og den har jeg spart på for å ikke glemme den gangen jeg var flat og slank. Eller som brura sa: styggtynn. Og for å ikke glemme at jeg fremdeles er ganske flat, men ikke fullt så slank.Fest-BH. Utrolig at man kan gå fra ganske flat til ganske fylt. Med denne er jeg som en "minime" av Mia Gundersen. Bortsett fra at hun kan flyte med sine, og det kan ikke jeg. Denne bruker jeg selvfølgelig når jeg skal på fest. 
 Sippe-BH. Dette er BH´en jeg bruker når jeg føler for å være i det sentimentale hjørnet, der jeg griner rundt på alle og enhver. Krystallene symboliserer tårer, og som du ser, disse er det slett ikke få av. 

01.05.2017

FORBILDE

 • Skrevet 01.05.2017 klokka 13:58
 • Kategori: Blogg

I morges lå jeg i sengen og grublet over min påvirkningskraft her på bloggen.
Jeg har tross alt i overkant av 15 unike følgere, og det er ikke bare bare for en person som meg.
Dette må tas på alvor.
Derfor tenkte jeg å ta meg selv i nakkeskinnet, og for en gangs skyld prøve å fremstille meg selv som en person innenfor normen. 

***

Jeg startet dagen med å pakke med meg en bæsjepose på tur. Eller rettere sagt en brødpose.
(Jeg plukker jo tross alt aldri opp hundebæsj til vanlig - så ikke forvent at jeg har slikt liggende) 

Og når jeg tuslet ut døren, kastet jeg overflødig søppel ned i søppeldunken.
Jeg dengte ekstra hardt med lokket, slik at naboene skulle legge merke til min snillhet. Så var det tid for bikkjas morgendrit. Og den var riktig stor. Den var så varm og fuktig at posen begynte å dugge.Men det jeg ikke hadde tenkt på, var at det å gå rundt med en brødpose med bæsj i, er nokså flaut.
Og som om ikke det var nok, hoppet folk til siden når jeg slang rundt med bæsjeposen. 


Jeg spurte dessuten flere om de ville ta bæsjeposen for meg, men det var det ingen som sa seg villig til.
Makan. Her prøver jeg å være grei, men får ingen ting tilbake fra samfunnet.  

Og ettersom jeg ble litt sinna, var det tilfredsstillende å oppdage trafikk-korken i gata vår. 


Så jeg avsluttet lufteturen med å voldta trykk-knappen på gangoverfeltet, bare for å skape mer kaos i trafikken. Dere får unnskylde meg, men den lille glippen på slutten der var en velfortjent pleasure spør du meg. 
 

01.05.2017

Bestevenn-goals

 • Skrevet 01.05.2017 klokka 10:49
 • Kategori: Blogg

Det sies at hunden er menneskets beste venn. Intet unntak her altså. Se så goals vi er sammen. Det er så søtt når hun legger merke til de små tingene. Som puppene mine. 

Molly synes kyssebilder er litt fjortis. Eller er det ånden fra festlighetene som treffer hundesnuten på nivå med Tsjernobyl? 

Men etter litt om og men, og et grep jeg lærte i taekwondo, ble det et nuss allikevel. 

30.04.2017

TATT AV TOLLEN

 • Skrevet 30.04.2017 klokka 13:29
 • Kategori: Blogg

I går var endelig dagen her!
Dagen hvor jeg atter en gang fikk to etterlengtede hentelapper i postkassen, til typens store frustrasjon.
Selv stiller jeg meg uforstående til dette.. Uansett, en pakke fra England og en fra Kina lå og ventet utålmodig på meg.  
Jeg og bikkja løp derfor så fort til postkontoret at hun slet med å knipe igjen morgendriten.Her står vi, flinke som vi er, foran den røde streken ved postkontoret. 

Molly var ikke særlig begeistret over den kinesiske lukten. #hundtilmiddagJeg derimot, ble mer skuffet over at pakken min ble tatt av tollen. 413 vakre mynter tjent på tomflasker rett i dass. 


Men lykkelig som jeg var, fikk det gå uten unødvendig mye klaging og kjefting på den ansatte ved postkontoret. Sendte dog noen kritiske blikk og demonstrative hodebevegelser mot summen på kassaapparatet. 
 

Så startet sorteringen av klær: 

Her er klærne jeg bruker regelmessig. 4 stk klær, og alle er mørke. Once you go black you´ll never go back.

Dette er klær jeg tenker å gå med den dagen jeg blir anorektiker. Noen ganger prøver jeg meg, men det resulterer i muffinsmage over buksekanten og faens oldemor. 

Dette er klær som ble brukt for 2 år siden. Det er forskjellige grunner til det, så her vil jeg ikke dra alle plagg under en kam. Hvert plagg har tross alt sin historie. 

Det her er rett og slett klær som er tragiske, og som egentlig ikke burde sett dagens lys. 
Men skamløs som jeg er, finner jeg merkverdig nok anledninger for dem. 

29.04.2017

Det ekleste jeg har sett

 • Skrevet 29.04.2017 klokka 15:08
 • Kategori: Blogg

I dag tuslet jeg inn på Coop Mega ens ærend for å kjøpe en pakke poteter.
Jeg ante fred og ingen fare i det mine griske hender grep tak i den billigste potetposen jeg fikk øye på.
"Nypoteter" sto det på pakken. Ikke visste jeg at dette var en helt ny potet-rase.Jeg kan ikke si at jeg er tilhenger av denne nye poteten. 

Og da jeg oppdaget denne luringen, fikk jeg aldeles nok. Jeg forstår at potet og kjøtt hører sammen, men at potetposene skal være stappet med levende "kjøttbiter" synes jeg ingen ting om. Det er hverken humant, eller delikat for oss mennesker. Så FORFERDELIG trist å tenke på hvordan disse dyra lider. Jeg oppfordrer ingen til å kjøpe "nypotet", slik at vi får denne potet-rasen ut av produksjon fortest mulig.

28.04.2017

BLOGGERNES EKSTREME FASADE

 • Skrevet 28.04.2017 klokka 21:02
 • Kategori: Blogg

Du har ventet lenge på det som kommer nå, og du har på ingen måte ventet forgjeves.
Dette er hemmelighetene ingen forteller, men som de aller fleste av oss tenker når vi ser de klisjéaktige bildene av superbloggerne våre.

Dra trynfjøla di noen linjer ned og du får svaret på de endeløse mytene om bloggernes skjønnhetsfasade. 

TIGHT GAP 

Oppskrift: Her pusher du rumpa bakover så langt du klarer. Gjerne lag trutmunn for å skjule at du anstrenger deg.
Vipps, så kommer mellomrommet til syne!

Her står jeg rett opp og ned. Og som dere ser, svært misfornøyd med at gapet mellom føttene har lukket seg. 
Sammenlignet med bildet over, ser jeg ut som en kriminell som prøver å smugle narkotika gjennom tollen;
narkotikaen er lagt mellom rumpeballene, og jeg prøver å knipe igjen så det ikke skal falle ut. 

DEN SPRETTENDE RUMPA
Jøssu navn tenker du, muggen har jammen meg vært å pumpa gønnsa! 
Oppskrift: Sett tyngden på den fremste foten, vri rumpa mot kamera og ha en knekk i det bakerste kneet.
Stram inn magen, og fleks med høyre arm. Trutmunn fører til ekstra goals! 

Her står jeg helt vanlig. Som dere ser, ikke mye å skryte av. Rumpa forsvant samtidig som at kjærestekiloene kom, og jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å finne den igjen. Men heldig som jeg er, har jeg fått grevinneheng som disser når jeg vifter flagget på 17.mai. Hurra, hurra! BILDE AV EN SOVENDE BLOGGER
Dette er intet mindre enn et klassisk og gjenkjennelig bilde fra bloggverden. Selv i duvende stil ser jeg ut som en diva på den røde løper. Don't ya thiiink?Ja.. Tja.. Trenger vel egentlig ikke å bruke unødvendig med bokstaver på det her.. 


BTW: De niplene er like ekte som rævva til Kim K

BILDENE SOM IKKE BLE VIST PÅ BLOGGEN 
For å få til et image som skal gjenspeile at du aldri har en dårlig dag i trynet, er det viktig å legge ut bilder som du selv syns er pene, men som du omtaler som "stygge".. #styggfin


Vaskeekte fjesfjøl med trekkspill under haka en fredagskveld. Mon tro hvorfor typen stikker ut å spiller FIFA.. 

 

27.04.2017

Kirurgisk inngrep - SUPERFORNØYD

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 21:14
 • Kategori: Blogg

I kveld var tiden inne for å utføre et kirurgisk inngrep. 


Som dere ser, var jeg dypt fokusert. Det var nå eller aldri. Jeg måtte vise hva jeg var laget av. Resultatet skulle tross alt ut på bloggen.  Det perfekte hullet kom når jeg minst ventet det. En torsdag kveld i april.
Egentlig visste jeg ikke hva jeg hadde gjort annerledes denne gangen. 
Jeg elsker hull som er så små at man må legge remsa dobbelt, for at den skal få en normal størrelse.
Dette for å spare både gryn og majones.
Siden det absolutt perfekte hullet er så sjeldent å oppdrive, og definisjonene er mange,  lurer jeg på hvilken størrelse på hullet du foretrekker?

27.04.2017

Jeg skammer meg..

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 16:04
 • Kategori: Blogg

Nå skal jeg avdekke et stort tabu. Jeg har prøvd å skjule tendensen i flere år, men jeg tror dessverre vi er flere i samfunnet som lider av å være annerledes på et eller flere områder. Jeg kaster meg derfor ut i det, og ofrer meg som den aller første og modigste. Kall meg gjerne en gudinne av mot.   

Hemmeligheten har å gjøre med en frukt, en søt, energirik frukt som henger på trær, eller rettere sagt palmer. Ja, du tenkte riktig. Bananen. Den gule bananen. 
Jeg gikk gatelangs, fra butikk til butikk, fra kantine til kantine. Og endelig fant jeg denne sjeldne, overmodne bananen nederst i en støvete eske. Den kostet meg så mye som 4 kroner. Denne bananen er ikke særlig gul, tenker du. Jammen bryter den ikke med den stereotypiske, gule bananen. Fysj´a meg! 
Her kommer et bilde i bananens sideprofil. Som et bevis for at den er brun hele veien rundt.JA - Jeg er i den upopulære gruppa som stemmer for brune bananer i dagligvarebutikkene. Slik at mennesker som meg slipper å vandre gatelangs etter en spisbar banan. (og JA- jeg prøvde å skjule at jeg hadde kastet i meg herligheten før jeg tok bildene, men ser nå at dette forsøket var halvveis mislykket)

Bananen var overmoden, søt og deilig. Størrelsen var også fin. Terningkast 6!

Kanskje, om vi er heldig, vil butikkene en dag huske på oss som liker brune bananer også. Del gjerne, eller legg igjen en kommentar om du vil få frem budskapet til flere matvarebutikker. Da lover jeg å stikke innom REMA1000 for å informere om dette viktige engasjementet.

27.04.2017

Ting jenter HATER i sengen

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 09:44
 • Kategori: Blogg

I dag er jeg så sinna som bare ei jente med musefletter kan være.
For å få ut min frustrasjon, har jeg laget en liste med 5 punkter som forklarer min grusomme, endeløse natt.

1. Tånegler. Når kjærestens tånegler er så lange og skarpe at de kan sammenlignes som nykvessede biffkniver. I tillegg er disse tåneglene over alt i sengen, da kjæresten ikke klarer å ligge rolig. (Han hadde nettopp spilt fotballkamp, og utførte derfor noen fotball-moves i søvne)

2. Fising. Når kjæresten fiser i søvne, og du våkner fordi hjernen registrerer den dødelig vonde gassen. Hver gang du beveger dynen, kjenner du eimen sige ut litt etter litt.

3. Klamhet. Når kjæresten på død og liv skal holde rundt deg, men det blir så varmt som ørkenen i Sahara under dynen. Det blir klammere og klammere, og det er like før du besvimer inn ditt endeløse "feber-mareritt". I tillegg må du dusje vekk både ditt og din kjæres svette dagen derpå.

4. Stønning og snakking. Når kjæresten stønner og snakker i søvne. Det er vanskelig å si om han i drømmen koser seg med en godteripose, eller om han tenker på en eller annen hyrdestund. Men det bør man ikke spekulere i om natten.

5. Sikling. Når kjæresten din sikler deg på ryggen. Det er umulig å sove når du kjenner spyttet renne nedover ryggen som en seig snegle..

  

26.04.2017

Min ekstreme lidelse

 • Skrevet 26.04.2017 klokka 16:38
 • Kategori: Blogg

Jeg ønsker å starte dette innlegget med et dikt jeg skrev i går kveld.
Diktet er dypt, så om du er en følsom person, oppfordrer jeg deg til å stoppe her.

Jeg drikker meg fra vett og sanser
mens jeg studerer boblene som danser
En til og en til
Smaken er så mild

Jeg studerer og jeg jobber
men bankkontoen min meg mobber
alle gryna går til drikker
Kassadama gnir seg i henda og nikker

For når
4-pakningen fniser
mens hjernen bare gliser
vil nok planen gå i dass
planen om å stå imot et svart aspartam-glass  

26.04.2017

Størrelsen teller..

 • Skrevet 26.04.2017 klokka 10:08
 • Kategori: Blogg

Jeg ante fred og ingen fare da jeg tidlig denne morgenen åpnet kjøleskapet. I det jeg scanner innholdet i kjøleskapet for noen deilige matvarer, er det plutselig noe oppsiktsvekkende som tar min oppmerksomhet. Jeg måtte faktisk gni meg i de hovne og usminka øynene mine for at faktumet ikke bare skulle være en dårlig drøm.  

Og jammen var det ikke det jeg fryktet.. 

Typens frustrasjon hadde nå nådd kjøleskapet. Hintet er krystallklart, umulig å misforstå på noe som helst vis.. Han er luta lei av å lage mat til meg, derfor fikk jeg en uvanlig liten porsjon.. Han syns jeg er feit? Er dette hans måte å slanke meg på?

25.04.2017

Hvordan få respekt

 • Skrevet 25.04.2017 klokka 13:18
 • Kategori: Blogg

Vi har alle vært der. Deltakere av en trist hverdag som føles så ufattelig lang, etterfulgt av netter som føles så alt for kort. I røffe perioder kan det derfor være greit  å ta en bedagelig rusletur til nærmeste kolonial for å kunne nyte litt ekstra omsorg fra samfunnet. 

Det første du må gjøre er å gå til innkjøp av dette:

Etter at du har spist deg grådig mett på disse matvarene, vil du merke at magen begynner å ese ut av proposjoner du aldri har sett maken til. Sverger. Det vil boble, rumle og gjøre litt vondt, men det blir definitivt verdt det. Believe me.


Her har jeg inntatt et deilig måltid bestående av matvarene ovenfor, og det tok knappe 10 minutter før jeg merket en magisk forandring. Magen este og bulte, også etter at dette bildet ble tatt. Det er viktig med en stram outfit for å fremheve bulken. 

Det er helt avgjørende at du har en jakke som beleilig nok kan åpnes nedenfra og opp, slik at magen får plass til å tyte ut. Når alt dette er på plass, er det på tide å gå ut døra og få livet rett i fleisen med tidenes tøffeste attitude.

Hvor vil jeg med dette tenker du?
På bussen kan du enkelt kreve å få sitteplass selv om bussen skulle være fullstappet med samfunnets mangfold. Du vil oppleve berøring/kjærlighet fra andre som blir fascinert av den noe esende magen din. Du kan få hormonelle utbrudd i offentligheten, men samfunnet vil likevel ha forståelse for dette. Du kan spise og drikke hva du vil uten at folk ser rart på deg - du har jo tross alt cravings! Og det beste av alt: du kan forlate kleine samtaler ved å si at du kjenner at du snart må føde. (Drite i ordets rette forstand). 

23.04.2017

Ting menn hater i et forhold

 • Skrevet 23.04.2017 klokka 18:52
 • Kategori: Blogg

Klaging over slitte boksere. Jeg tror de fleste jenter har opplevd at kjæresten har eid en eller flere hullete boksere som aldri blir ansett som utgått på dato. Mannfolka tar vare på disse som om de var gamle samlerobjekt, som vil stige i verdi jo eldre man blir. Dessverre vil ikke gamle boksere føre til annet enn en komisk seanse der halve understellet dingler rundt. For at han skulle se alvoret i dette gigantiske hullet, måtte det bevises med et demonstrativt bilde.Selvbruning. Det eneste jeg prøver på, er å få litt mer glød i huden. Det eneste kjæresten legger merke til, er den forferdelige lukten og de brune flekkene på sengelakenet som aldri går bort i vask.


Kliner sminke i sengen. Menn aner ikke hvor kjedelig det for oss jenter å ta av seg sminken, spesielt ikke etter fest. Men når kjæresten akkurat har skiftet sengetrekk, er ikke dette særlig populært. Som bildet viser under, er han noen ganger behjelpelig med arbeidet, om dette ikke ble gjort på badet før gladjenta valset til sengs. Dessuten er det alltid greit med litt pleie etter en kveld på byen. 

Brune flekker på håndduken. Det er vanskelig å få en nokså lys håndduk flekkfri, etter en dæsj sminke blandet med settingspray har inntatt sin plass. De fleste jenter kjenner til problemet, men verre er det når kompiser av kjæresten kommer på besøk og skal tørke hendene, og tror vi bruker håndduken som dasspapir.


Den passive aggressiviteten rundt søpla på badet. Og som dere ser er jeg like sta som han... 


 

hits