30.04.2017

TATT AV TOLLEN

 • Skrevet 30.04.2017 klokka 13:29
 • Kategori: Blogg

I går var endelig dagen her!
Dagen hvor jeg atter en gang fikk to etterlengtede hentelapper i postkassen, til typens store frustrasjon.
Selv stiller jeg meg uforstående til dette.. Uansett, en pakke fra England og en fra Kina lå og ventet utålmodig på meg.  
Jeg og bikkja løp derfor så fort til postkontoret at hun slet med å knipe igjen morgendriten.Her står vi, flinke som vi er, foran den røde streken ved postkontoret. 

Molly var ikke særlig begeistret over den kinesiske lukten. #hundtilmiddagJeg derimot, ble mer skuffet over at pakken min ble tatt av tollen. 413 vakre mynter tjent på tomflasker rett i dass. 


Men lykkelig som jeg var, fikk det gå uten unødvendig mye klaging og kjefting på den ansatte ved postkontoret. Sendte dog noen kritiske blikk og demonstrative hodebevegelser mot summen på kassaapparatet. 
 

Så startet sorteringen av klær: 

Her er klærne jeg bruker regelmessig. 4 stk klær, og alle er mørke. Once you go black you´ll never go back.

Dette er klær jeg tenker å gå med den dagen jeg blir anorektiker. Noen ganger prøver jeg meg, men det resulterer i muffinsmage over buksekanten og faens oldemor. 

Dette er klær som ble brukt for 2 år siden. Det er forskjellige grunner til det, så her vil jeg ikke dra alle plagg under en kam. Hvert plagg har tross alt sin historie. 

Det her er rett og slett klær som er tragiske, og som egentlig ikke burde sett dagens lys. 
Men skamløs som jeg er, finner jeg merkverdig nok anledninger for dem. 

29.04.2017

Det ekleste jeg har sett

 • Skrevet 29.04.2017 klokka 15:08
 • Kategori: Blogg

I dag tuslet jeg inn på Coop Mega ens ærend for å kjøpe en pakke poteter.
Jeg ante fred og ingen fare i det mine griske hender grep tak i den billigste potetposen jeg fikk øye på.
"Nypoteter" sto det på pakken. Ikke visste jeg at dette var en helt ny potet-rase.Jeg kan ikke si at jeg er tilhenger av denne nye poteten. 

Og da jeg oppdaget denne luringen, fikk jeg aldeles nok. Jeg forstår at potet og kjøtt hører sammen, men at potetposene skal være stappet med levende "kjøttbiter" synes jeg ingen ting om. Det er hverken humant, eller delikat for oss mennesker. Så FORFERDELIG trist å tenke på hvordan disse dyra lider. Jeg oppfordrer ingen til å kjøpe "nypotet", slik at vi får denne potet-rasen ut av produksjon fortest mulig.

28.04.2017

BLOGGERNES EKSTREME FASADE

 • Skrevet 28.04.2017 klokka 21:02
 • Kategori: Blogg

Du har ventet lenge på det som kommer nå, og du har på ingen måte ventet forgjeves.
Dette er hemmelighetene ingen forteller, men som de aller fleste av oss tenker når vi ser de klisjéaktige bildene av superbloggerne våre.

Dra trynfjøla di noen linjer ned og du får svaret på de endeløse mytene om bloggernes skjønnhetsfasade. 

TIGHT GAP 

Oppskrift: Her pusher du rumpa bakover så langt du klarer. Gjerne lag trutmunn for å skjule at du anstrenger deg.
Vipps, så kommer mellomrommet til syne!

Her står jeg rett opp og ned. Og som dere ser, svært misfornøyd med at gapet mellom føttene har lukket seg. 
Sammenlignet med bildet over, ser jeg ut som en kriminell som prøver å smugle narkotika gjennom tollen;
narkotikaen er lagt mellom rumpeballene, og jeg prøver å knipe igjen så det ikke skal falle ut. 

DEN SPRETTENDE RUMPA
Jøssu navn tenker du, muggen har jammen meg vært å pumpa gønnsa! 
Oppskrift: Sett tyngden på den fremste foten, vri rumpa mot kamera og ha en knekk i det bakerste kneet.
Stram inn magen, og fleks med høyre arm. Trutmunn fører til ekstra goals! 

Her står jeg helt vanlig. Som dere ser, ikke mye å skryte av. Rumpa forsvant samtidig som at kjærestekiloene kom, og jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å finne den igjen. Men heldig som jeg er, har jeg fått grevinneheng som disser når jeg vifter flagget på 17.mai. Hurra, hurra! BILDE AV EN SOVENDE BLOGGER
Dette er intet mindre enn et klassisk og gjenkjennelig bilde fra bloggverden. Selv i duvende stil ser jeg ut som en diva på den røde løper. Don't ya thiiink?Ja.. Tja.. Trenger vel egentlig ikke å bruke unødvendig med bokstaver på det her.. 


BTW: De niplene er like ekte som rævva til Kim K

BILDENE SOM IKKE BLE VIST PÅ BLOGGEN 
For å få til et image som skal gjenspeile at du aldri har en dårlig dag i trynet, er det viktig å legge ut bilder som du selv syns er pene, men som du omtaler som "stygge".. #styggfin


Vaskeekte fjesfjøl med trekkspill under haka en fredagskveld. Mon tro hvorfor typen stikker ut å spiller FIFA.. 

 

27.04.2017

Kirurgisk inngrep - SUPERFORNØYD

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 21:14
 • Kategori: Blogg

I kveld var tiden inne for å utføre et kirurgisk inngrep. 


Som dere ser, var jeg dypt fokusert. Det var nå eller aldri. Jeg måtte vise hva jeg var laget av. Resultatet skulle tross alt ut på bloggen.  Det perfekte hullet kom når jeg minst ventet det. En torsdag kveld i april.
Egentlig visste jeg ikke hva jeg hadde gjort annerledes denne gangen. 
Jeg elsker hull som er så små at man må legge remsa dobbelt, for at den skal få en normal størrelse.
Dette for å spare både gryn og majones.
Siden det absolutt perfekte hullet er så sjeldent å oppdrive, og definisjonene er mange,  lurer jeg på hvilken størrelse på hullet du foretrekker?

27.04.2017

Jeg skammer meg..

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 16:04
 • Kategori: Blogg

Nå skal jeg avdekke et stort tabu. Jeg har prøvd å skjule tendensen i flere år, men jeg tror dessverre vi er flere i samfunnet som lider av å være annerledes på et eller flere områder. Jeg kaster meg derfor ut i det, og ofrer meg som den aller første og modigste. Kall meg gjerne en gudinne av mot.   

Hemmeligheten har å gjøre med en frukt, en søt, energirik frukt som henger på trær, eller rettere sagt palmer. Ja, du tenkte riktig. Bananen. Den gule bananen. 
Jeg gikk gatelangs, fra butikk til butikk, fra kantine til kantine. Og endelig fant jeg denne sjeldne, overmodne bananen nederst i en støvete eske. Den kostet meg så mye som 4 kroner. Denne bananen er ikke særlig gul, tenker du. Jammen bryter den ikke med den stereotypiske, gule bananen. Fysj´a meg! 
Her kommer et bilde i bananens sideprofil. Som et bevis for at den er brun hele veien rundt.JA - Jeg er i den upopulære gruppa som stemmer for brune bananer i dagligvarebutikkene. Slik at mennesker som meg slipper å vandre gatelangs etter en spisbar banan. (og JA- jeg prøvde å skjule at jeg hadde kastet i meg herligheten før jeg tok bildene, men ser nå at dette forsøket var halvveis mislykket)

Bananen var overmoden, søt og deilig. Størrelsen var også fin. Terningkast 6!

Kanskje, om vi er heldig, vil butikkene en dag huske på oss som liker brune bananer også. Del gjerne, eller legg igjen en kommentar om du vil få frem budskapet til flere matvarebutikker. Da lover jeg å stikke innom REMA1000 for å informere om dette viktige engasjementet.

27.04.2017

Ting jenter HATER i sengen

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 09:44
 • Kategori: Blogg

I dag er jeg så sinna som bare ei jente med musefletter kan være.
For å få ut min frustrasjon, har jeg laget en liste med 5 punkter som forklarer min grusomme, endeløse natt.

1. Tånegler. Når kjærestens tånegler er så lange og skarpe at de kan sammenlignes som nykvessede biffkniver. I tillegg er disse tåneglene over alt i sengen, da kjæresten ikke klarer å ligge rolig. (Han hadde nettopp spilt fotballkamp, og utførte derfor noen fotball-moves i søvne)

2. Fising. Når kjæresten fiser i søvne, og du våkner fordi hjernen registrerer den dødelig vonde gassen. Hver gang du beveger dynen, kjenner du eimen sige ut litt etter litt.

3. Klamhet. Når kjæresten på død og liv skal holde rundt deg, men det blir så varmt som ørkenen i Sahara under dynen. Det blir klammere og klammere, og det er like før du besvimer inn ditt endeløse "feber-mareritt". I tillegg må du dusje vekk både ditt og din kjæres svette dagen derpå.

4. Stønning og snakking. Når kjæresten stønner og snakker i søvne. Det er vanskelig å si om han i drømmen koser seg med en godteripose, eller om han tenker på en eller annen hyrdestund. Men det bør man ikke spekulere i om natten.

5. Sikling. Når kjæresten din sikler deg på ryggen. Det er umulig å sove når du kjenner spyttet renne nedover ryggen som en seig snegle..

  

26.04.2017

Min ekstreme lidelse

 • Skrevet 26.04.2017 klokka 16:38
 • Kategori: Blogg

Jeg ønsker å starte dette innlegget med et dikt jeg skrev i går kveld.
Diktet er dypt, så om du er en følsom person, oppfordrer jeg deg til å stoppe her.

Jeg drikker meg fra vett og sanser
mens jeg studerer boblene som danser
En til og en til
Smaken er så mild

Jeg studerer og jeg jobber
men bankkontoen min meg mobber
alle gryna går til drikker
Kassadama gnir seg i henda og nikker

For når
4-pakningen fniser
mens hjernen bare gliser
vil nok planen gå i dass
planen om å stå imot et svart aspartam-glass  

26.04.2017

Størrelsen teller..

 • Skrevet 26.04.2017 klokka 10:08
 • Kategori: Blogg

Jeg ante fred og ingen fare da jeg tidlig denne morgenen åpnet kjøleskapet. I det jeg scanner innholdet i kjøleskapet for noen deilige matvarer, er det plutselig noe oppsiktsvekkende som tar min oppmerksomhet. Jeg måtte faktisk gni meg i de hovne og usminka øynene mine for at faktumet ikke bare skulle være en dårlig drøm.  

Og jammen var det ikke det jeg fryktet.. 

Typens frustrasjon hadde nå nådd kjøleskapet. Hintet er krystallklart, umulig å misforstå på noe som helst vis.. Han er luta lei av å lage mat til meg, derfor fikk jeg en uvanlig liten porsjon.. Han syns jeg er feit? Er dette hans måte å slanke meg på?

25.04.2017

Hvordan få respekt

 • Skrevet 25.04.2017 klokka 13:18
 • Kategori: Blogg

Vi har alle vært der. Deltakere av en trist hverdag som føles så ufattelig lang, etterfulgt av netter som føles så alt for kort. I røffe perioder kan det derfor være greit  å ta en bedagelig rusletur til nærmeste kolonial for å kunne nyte litt ekstra omsorg fra samfunnet. 

Det første du må gjøre er å gå til innkjøp av dette:

Etter at du har spist deg grådig mett på disse matvarene, vil du merke at magen begynner å ese ut av proposjoner du aldri har sett maken til. Sverger. Det vil boble, rumle og gjøre litt vondt, men det blir definitivt verdt det. Believe me.


Her har jeg inntatt et deilig måltid bestående av matvarene ovenfor, og det tok knappe 10 minutter før jeg merket en magisk forandring. Magen este og bulte, også etter at dette bildet ble tatt. Det er viktig med en stram outfit for å fremheve bulken. 

Det er helt avgjørende at du har en jakke som beleilig nok kan åpnes nedenfra og opp, slik at magen får plass til å tyte ut. Når alt dette er på plass, er det på tide å gå ut døra og få livet rett i fleisen med tidenes tøffeste attitude.

Hvor vil jeg med dette tenker du?
På bussen kan du enkelt kreve å få sitteplass selv om bussen skulle være fullstappet med samfunnets mangfold. Du vil oppleve berøring/kjærlighet fra andre som blir fascinert av den noe esende magen din. Du kan få hormonelle utbrudd i offentligheten, men samfunnet vil likevel ha forståelse for dette. Du kan spise og drikke hva du vil uten at folk ser rart på deg - du har jo tross alt cravings! Og det beste av alt: du kan forlate kleine samtaler ved å si at du kjenner at du snart må føde. (Drite i ordets rette forstand). 

23.04.2017

Ting menn hater i et forhold

 • Skrevet 23.04.2017 klokka 18:52
 • Kategori: Blogg

Klaging over slitte boksere. Jeg tror de fleste jenter har opplevd at kjæresten har eid en eller flere hullete boksere som aldri blir ansett som utgått på dato. Mannfolka tar vare på disse som om de var gamle samlerobjekt, som vil stige i verdi jo eldre man blir. Dessverre vil ikke gamle boksere føre til annet enn en komisk seanse der halve understellet dingler rundt. For at han skulle se alvoret i dette gigantiske hullet, måtte det bevises med et demonstrativt bilde.Selvbruning. Det eneste jeg prøver på, er å få litt mer glød i huden. Det eneste kjæresten legger merke til, er den forferdelige lukten og de brune flekkene på sengelakenet som aldri går bort i vask.


Kliner sminke i sengen. Menn aner ikke hvor kjedelig det for oss jenter å ta av seg sminken, spesielt ikke etter fest. Men når kjæresten akkurat har skiftet sengetrekk, er ikke dette særlig populært. Som bildet viser under, er han noen ganger behjelpelig med arbeidet, om dette ikke ble gjort på badet før gladjenta valset til sengs. Dessuten er det alltid greit med litt pleie etter en kveld på byen. 

Brune flekker på håndduken. Det er vanskelig å få en nokså lys håndduk flekkfri, etter en dæsj sminke blandet med settingspray har inntatt sin plass. De fleste jenter kjenner til problemet, men verre er det når kompiser av kjæresten kommer på besøk og skal tørke hendene, og tror vi bruker håndduken som dasspapir.


Den passive aggressiviteten rundt søpla på badet. Og som dere ser er jeg like sta som han... 


 

hits